Maj er sæsonen med friske grønne salater, og den er i fuld gang!
Kunder, der oplever hormonel ubalance, drager fordel af kostvaner baseret på friske grønne grøntsager. Bladgrøntsager tilbyder en overflod af klorofyl, vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for at udrense toksiner. Grønne og bitre bladgrøntsager anbefales stærkt til rensning af lever og galdeblære.
Afgiftning har også en positiv effekt på mental sundhed. Traditionel kinesisk medicin siger, at hvis leveren er i harmoni, er der aldrig stress eller spænding. Prøv denne enkle opskrift denne måned!
Portioner: 2
Ingredienser:
3 kopper brøndkarse
1 pære
Blød gedeost til at drysse på
Vinaigrette:
1 spsk ume-eddike
3 spsk olivenolie
Forberedelse:
Vinaigrette:
Pisk ume-eddike med olivenolie, indtil den er glat i en lille skål
Salat
Kombiner brøndkarse, pære, i en stor skål. Hæld nok vinaigrette over i et tyndt lag, og bland for at kombinere. Top med blød gedeost. Serveres straks.